Rengøring af biler

Vælg mellem  
Sølv 
Guld 
og Diamant 
Pakke

Bestil en rengøring af bil hos CleanBox

Vi tilbyder rengøring af bil i Århus og omegn. En rengøring af bil indebærer en indvendig såvel som udvendig rengøring. Vi stræber efter så grundig en rengøring, at din bil bliver så ren, som den var, da du købte den. Vi har mange tilbagevende kunder, som anvender os som deres foretrukne.

Altid tilfredse kunder med en rengøring af bil

Vi sørger altid for at vores kunder er tilfredse, både med vores personlige service og rengøring af bil. Vi giver din bil en omgang grundig rengøring.
cleaning_cleanbox

Med en bil rengøring får du oplevelsen af ny bil

Hos CleanBox vasker vi din bil ved hjælp af produkter, som løsner snavset fra lakken. Vi aftørrer herefter din bil, så den igen skinner. En bil rengøring bliver gjort i hånden, og derfor skåner vi ikke kun miljøet vi skåner også din bil. Vi kender alle at aflevere vores bil i en vaskehal, og køre ud og der er ridser i lakken. Vi vasker og aftørrer din bil i hånden, der vil derfor ikke blive glemt nogle hjørner i vores bil rengøring, som der i modsætning ville i en vaskehal.

Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies. Læs mere om cookies, herunder hvordan du slår dem fra, i vores persondatapolitik