Handelsbetingelser

Køb og betaling af abonnement aftaler

Fortrydelsesret
I henhold til forbrugeraftaleloven ydes der 14 dages fortrydelsesret på varer købt via hjemmesiden.

Reklamationsret
Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Sikkerhed ved nethandel
Når du bestiller varer på Cleanbox hjemmeside håndteres betalingen med kort af Bambora. Alle overførsler mellem os og Bambora er krypterede og sker via den mest sikre teknologi. Betaling med kreditkort / Betalingsvilkår

Betaling med kreditkort foregår i samarbejde med Bambora. Det er muligt at bestille varer for maksimalt DKK. 999,- (inkl. moms) Alle vores priser er inkl. Moms. Vi handler kun med danske valuta. Når du godkender ordren, bliver beløbet reserveret på din konto og de trækkes med det samme.

Forbrugerstyrelsen udtaler (jf. www.forbrug.dk):

Betaling med Dankort eller andet betalings- eller kreditkort, hvor du indtaster kortnummer, udløbsdato og kortets tre kontrolcifre, må normalt anses for at være en sikker betalingsmetode”.

– Når du har betalt med et betalings- eller kreditkort på denne måde, kan banken føre dine penge tilbage:
– varen eller ydelsen ikke bliver leveret.
– sælgeren opkræver mere end det aftalte beløb.
– du udnytter din fortrydelsesret ved at undlade at modtage varen.
– der er hævet på din konto uden din tilladelse.

Behandling af personoplysninger
Cleanbox har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af afgivne ordre i vores webshop. Cleanbox indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af denne ydelse.

De personoplysninger der behandles, er navn, adresse og e-mail adresse.
Der registreres ikke personfølsomme oplysninger så som cpr. nr. eller konto/kort numre. Ved handel gennem webshoppen på www.Cleanbox.dk registreres personoplysninger med det formål at kunne levere de bestilte Abonnementer. Når sådanne oplysninger registreres, sikre Cleanbox, at det sker med brugerens samtykke og at det klart fremgår, hvilke oplysninger der registreres.

Registrerede oplysninger opbevares i 5 år af hensyn til vores regnskabsmateriale, hvorefter oplysningerne slettes.

I overensstemmelse med Persondataloven, vil Cleanbox som dataansvarlige give enhver der begærer det, meddelelse om, hvorvidt der behandles oplysninger om vedkommende. Behandles der personoplysninger, vil der blive givet meddelelse om; 1) hvilke oplysninger der behandles, 2)behandlingens formål, 3) hvem der måtte modtage oplysningerne samt 4) hvorfra oplysningerne stammer.

En registreret kan til enhver tid over for Cleanbox gøre indsigelse mod, at oplysninger om vedkommende gøres til genstand for behandling.

Kontakt og virksomhedsoplysninger
Cleanbox fulde virksomhedsnavn, adresse og kontaktoplysning er:

Cleanbox
Hovedgaden 1
8220 Brabrand
CVR-nr: 30873750
E-mail: hej@cleanbox.dk

Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies. Læs mere om cookies, herunder hvordan du slår dem fra, i vores persondatapolitik