håndvask af bil

Vælg mellem  
Sølv 
Guld 
og Diamant 
Pakke

Fordele ved bilvask i hånden

Der er mange fordele ved at få vasket sin bil i hånden og vælger du os til at gøre det, vil du opleve dem alle. Med en bilvask i hånden undgår du de såkaldte vaskehalsridser, der ellers ofte kan forekomme efter en omgang i en vaskehal, og dermed bevarer du lakkens værdi. Vi er omhyggelige med vores arbejde, så du får en grundig bilvask, hvor vi sørger for at komme ind i alle hjørner, også steder hvor store børster normalt ikke kan komme til.

Vi henter og leverer inden for 10 km

Hos Cleanbox sætter vi en ære i yde en ekstra service og i at levere en flot og skinnende bil tilbage til vores kunder. Derfor tilbyder vi at hente og levere din bil til bilvask, hvis den adresse, du har opgivet, er inden for 10 km væk fra vores værksted i Hasselager. Det vil sige, at vi kvit og frit henter din bil, hvis du har bestilt bilvask, i det meste af Viby og Aarhus.

Vi tilbyder forskellige pakker og services i forbindelse med bilvask, hvorfor vasken kan tage mellem 20 minutter og halvanden time. Vi henter din bil på den adresse, du har oplyst, og det vil sige, at vi også gerne henter, vasker og tilbageleverer din bil, mens du er på arbejde. På den måde kan du køre hjem fra arbejde med godt humør i en skinnende og nyvasket bil.

Kontakt os og hør mere

Ønsker du at høre mere om, hvilke services vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 26 15 65 57 eller send os en mail til hej@cleanbox.dk og få svar på dine spørgsmål. Du kan også læse mere om vores forskellige pakker, priser og se mere om booking af bilvask her.

Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies. Læs mere om cookies, herunder hvordan du slår dem fra, i vores persondatapolitik